Graviditetspenning - Graviditetskrångel

Jag ska ansöka om graviditetspenning, när jag har googlat om det har det verkat så simpelt! Bullsh*t säger jag bara... Sitter här med 7 olika sidor öppna, ton med blanketter som ska fyllas i, och hur många frågor som helst! Vadå hur mycket kg jag lyfter och hur mycket lyft jag gör? Jag ska alltså lyckas gå igenom hela arbetsdagen, varje rörelse (för man får ju inte över-/underdriva) när jag dessutom inte jobbat på typ tre månader? Mamma mia.. 
Dessutom har min arbetsgivare semester, så jag kan inte fylla klart min egna blankett innan hon fyllt i den blanketten hon ska fylla i. Varför verkar det så simpelt när det är helt hopplöst komplicerat? Jag hoppas verkligen jag får ordning på detta. 

Var dessutom i telefon med f-kassan igår, för jag hade fått hem ett brev där det stod att min arbetsgivare ännu inte bekräftat mina löneuppgifter, och de skrev även att ifall de inte får in uppgifterna innan den 10:e februari så får jag inga pengar - alls. Krångel! Fick ringa och mejlbomba vår ekonom som en galning för att få fart på det hela, och äntligen hände någonting! Nu får jag mina pengar som jag väntat 2 månader på (sen kommer det dröja ännu en månad innan jag får pengarna). Tack och lov för att vi har ett sparkonto ICE,-  som nu. 

Idag har det känts som att jag gått i skolan igen, massa tänkande. Jobbigt. 


Nu kan jag bjuda på magbilder! 
Det har sagt "poff" på bara en vecka, och jag känner att det börjar bli lite jobbigt för min svank nu.
Bara 100 dagar kvar nu! :) 
 
 
 
 


Story of my life

Bloggen handlar om min vardag, mina hundar, mitt livs kärlek Marcus & vår dotter.

RSS 2.0