Vad händer med mig?

Okej, nu är det något som spökar i min kropp, tröttheten har slagit till ordentligt! Jag somnar aldrig på dagarna, aldrig! Och jag somnar aldrig aldrig aldrig om.  Igår somnade jag flera gånger och kunde knappt hålla ögonen öppna! Jag satt på golvet och helt plötsligt blev jag svintrött- somna. Vakna -somna. Så höll det på. Vet inte ifall det är hormoner som gör det eller vad det är, men jobbigt är det! 
Jag har min klocka ställd på 11 och går inte upp en minut innan det då jag vaknar typ 8 gånger om natten och får knappt någon sömn på nätterna. Meen...
Nu är jag vaken ändå, tack vare ett sms.  Jag vill inte stänga av mobilen eller ha den på ljudlöst ifall något händer och någon behöver få tag på mig men snart stänger jag av den jävla telefonen! 
 Jag somnade ju självklart inte om så nu känns det som jag är packad och har dygnat. Ska till Ullared idag med älsklingen, får ju se hur det går med tröttheten. Kommer la vakna av att jag hör i högtalarna att "Marcus väntar på Malin vid informationen" och så ligger väl jag i en blomkruka nånstans. 

Ska bli kul att få handlat bebissaker till vår första bebis tillsammans! :D <3 


Colette mosar bebismagen (lugn, den flyter ut på annat håll) 

Marcus hade filmat & tagit kort när jag sov igår. Inte jättesexig men jag bjuder på denna ;) 


Story of my life

Bloggen handlar om min vardag, mina hundar, mitt livs kärlek Marcus & vår dotter.

RSS 2.0